Hej 
 
Lige nu er det højsæson for indkøb af luftrensere, fordi vi vinteren igennem opholder os mere indendørs. Men hvilken slags luftrenser skal man gå efter?
 
Luftrensere kan være et vigtigt supplement til et godt indeklima. De kan fjerne og reducere mængden af røg, pollen, støv, skimmelsporer, uønskede partikler, aerosoler og lugte. På plejehjem kan det fx være en udfordring at beboere, der ryger, udsætter personalet for passiv rygning. Her er en luftrenser ideel til at fjerne røgpartikler og lugt.
 
Men det gælder om at vælge rigtigt. Her kommer 10 spørgsmål, som er vigtige at få svar på, inden I investerer i luftrensere.
 
Eric Ahrenkiel
CPH Clean Air
Kontakt mig på 70 23 83 03  - eller besvar denne mail.
 
10  spørgsmål du skal have svar på, når du vælger luftrenser

1. Hvor meget luft kan luftrenseren ’flytte’? Vælg en maskine, der har den rette kapacitet. Tjek maskinens ’Clean Air Delivery Rate’, CADR.

2. Vælg filtertype til dit behov. Et filter med aktivt kul er nødvendigt, hvis du vil fjerne røg og lugt. Et HEPA-filter fjerner fine partikler som fx pollen og aerosoler.

3. Vælg kun luftrensere, der er testet af en uvildig aktør fx Teknologisk Institut.

4. Tjek om luftrenseren er let at rengøre – især hvis den står i et røg- og/eller støvfyldt miljø.

5. Støjer luftrenseren? Hvis den skal være tændt om natten, skal den maksimalt køre ved 30dB på laveste niveau. Displaylyset bør kunne slukkes om natten.

6. Luftrensere må ikke afgive ozon, heller ikke over tid, så det er vigtigt at få afklaret. 

7. Bruger luftrenseren kemikalier til at fjerne lugt? Så husk, at disse kemikalier bliver indåndet af de personer, der opholder sig i rummet.

8. Overvej, om der er ekstra funktioner, luftrenseren skal have? Det kunne være fjernbetjening, børnesikring, indikation af luftkvalitet osv.

9. En luftrenser skal være så enkel, at du selv kan installere og vedligeholde den.
 
10. Hvis et luftrenser-tilbud lyder for godt til at være sandt, så vær opmærksom, og spørg ind til alle detaljerne. 
 

Tryghed når du handler

Når du køber hos CPH Clean Air, tilbyder vi fuld returret, hvis du vil afprøve effekten af en luftrenser først.
 

CPH Clean Air HC800 Luftrenser
  • Markedets mest kraftfulde luftrenser.
  • Udskifter op til 800 kubikmeter luft i timen! 
  • Fjerner røg og lugt på få minutter. 
  • Udleder ikke ozon.
  • 'Lydløs' og bruger ingen kemi.
 
 
 
 

Gazellepris igen til CPH Clean Air

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.
 
Men regnskabstal er én ting. Hos CPH Clean Air er det kundeservicen, vi sætter i højsædet, og vi har hele tiden fokus på at sikre en bedre hygiejne, et godt arbejdsmiljø og et renere indeklima.

Hos os får du dokumentation for effekten. Vi har 10 års erfaring i effektive og miljøvenlige løsninger, som er testet og dokumenteret på uafhængige laboratorier.