Hej 
 
Sikke et år 2023 har været - hvad mon 2024 byder på? 
 
Udviklingen af teknologi til infektionsforebyggelse i sundhedsvæsenet har stadig fart på. Vi præsenteres for alt fra harmløse ’tryllekemier’ til avancerede, ofte selvkørende robotter. Hos CPH Clean Air følger vi naturligvis nysgerrigt med i udviklingen.
 
Uanset om der skal skrubbes, børstes, gnides, sprøjtes, bestråles eller gasses - eller om der er tale om passivt forebyggende foranstaltninger, så gælder det om at få sig et godt overblik, og det gør vi alt for at have. 
 
- og så har vi netop lanceret en praktisk løsning til afdækning af ventilation, og brand-røgmeldere, som du kan se nederst i mailen. 
 
 
VI SER MASSER AF NYE, SPÆNDENDE TEKNOLOGIER OG TILTAG
 
Vi vil gøre vores bedste i løbet af det nye år for yderligere at styrke dialogen med dig og dine kolleger om fremtidens teknologier i infektionshygiejnen. Om krav, forventninger, håndtering, implementering og effektivitet. 
 
 
VI SER OGSÅ PÅ MULIGHEDERNE
 
Teknologi for teknologiens skyld? Er lavpraktisk det samme som arbejdskrævende? Bliver opgaver overdraget til selvkørende robotter, der måske farer vild i foranderlige omgivelser, eller farer vi selv vild i en mere og mere kompleks teknologi-jungle?
 
 
 
 
Lidt nyt kom vi også med i 2023:
 
Skimmelbehandling, såvel som diagnosticering, når nu vores eksisterende maskiner også er bevist effektive imod skimmelsporer.
 
Indeklima og luftkvalitet er også kommet på den infektionshygiejniske dagsorden, og vi tilbyder nu målinger af luftkvalitet og vurderinger af indeklima.
 
Praktisk og sikker afdækning.
Efter et par års tilløb og en voksende efterspørgsel, har vi netop påbegyndt egenproduktion af teleskopstænger til afdækning af ventilation og brand-/røgmeldere. Billedet skulle gerne tale for sig selv:
 
  
Nem at sætte op - og svær at glemme.
 
 
 
 På gensyn i 2024
Mange hilsner

 
 
CPH Clean Air