Hej 
  
Det korte svar på spørgsmålet i overskriften er:
 
JA
 
Brintoverilte eller hydrogenperoxid, som du måske kender fra jeres Rhea eller Mobiwatch ’tågerobotter’ er effektiv mod alle fire typer patogene mikroorganismer: bakterier, virus, svampe og sporer.

Vi får flere og flere henvendelser omkring behandling med brintoverilte efter f.eks. vandskader eller ved andre konstaterede eller mistænkte forekomster af skimmelsvamp. Desværre bliver mange ejendomme og bygninger ikke vedligeholdt lige så godt som de burde, og det danner iblandt grobund for skimmel.
 
 
For tiden kan vi i medierne læse om en sag, hvor immunsupprimerede patienter har været utilsigtet eksponeret for skimmelsvamp på et hospital, og det rejser spørgsmålet: er borgerne eller patienterne, der opholder sig i skimmelramte omgivelser særligt sårbare?

Hvad enten der er tale om en lettere irriterende skimmelforekomst eller det er liv eller død, så er der dels robotterne, der i form af tør tåge af brintoverilte slår alle sporer i luften og på overflader ihjel, men også luftrensere, der kan opfange og stoppe sporer i luften fra at brede sig fra et rum/område til et andet.
 
 
 
VI ER KLAR til at RÅDGIVE DIG
 
Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om jeres muligheder for at komme skimmel til livs og begrænse potentielle skader og gener ved den ene eller den anden metode - eller en kombination.
 
 
 
 
Lidt nuancering: 
 
Vi kan naturligvis ikke garantere, at alle sporer, alle steder, altid slås ihjel, hver gang der behandles med vores teknologi og kemi. Visse skimmelsvampe kan have angrebet træværk og bygningskonstruktioner og skal fjernes med ’magt’, men selv her vil periodisk behandling med brintoverilte reducere mængden af sporer i luften betragteligt, og kombineret med luftrensere er der tale om en anselig reduktion af generne for de mennesker, der opholder sig i de givne lokaler.

Det vi kan garantere er, at der ikke findes et bedre og mere tilgængeligt våben mod skimmelsporer i luft og på overflader end brintoverilte i tågeform. F.eks. er de gængse UV-teknologier helt utilstrækkelige.

Ring eller skriv - Vi er klar!
Mange hilsner
Eric Ahrenkiel
 
CPH Clean Air